U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Projectcoördinatie

Als projectcoördinator zijn wij graag het centrale aanspreekpunt voor uw bouwproject. Exxite heeft jaren expertise als bouwpromotor van nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Nieuwbouw projecten

Op zoek naar een perfect afgewerkt nieuwbouw appartement in Koksijde of Sint-Idesbald?
Dan bent u bij Exxite aan het goede adres. Al meer dan 10 jaar staan wij garant voor de verkoop van kwaliteitsvolle nieuwbouw appartementen met moderne tijdloze architectuur.

Residentie Lily-Rose – 20 appartementen

Met de Residentie Lily-Rose wil men een nieuwbouw project realiseren waar een moderne strakke architectuur hand in hand gaat met een functionele inrichting. Het is ons doel om uw verblijf in deze appartementen zo aangenaam mogelijk te maken. De residentie ligt vlakbij het strand en de zeilclub van Sint-idesbald.

Residentie Gautier - 5 appartementen

De Residentie Gauthier is een stijlvol nieuwbouwproject in de Ter duinenlaan te Koksijde. Deze nieuwbouw, in het hartje van Koksijde, bevindt zich vlak bij het commerciële centrum en op wandelafstand van de zee. Vanuit de appartementen heeft men een prachtig zicht op het groen rond de Ter Duinen Abdij. Het is er een oase van rust.

Residentie Emile - 9 appartementen

Residentie Emile is een standingvol nieuwbouwproject in de Oostendelaan van Sint Idesbald. Een echte toplocatie net achter de dijk. De appartementen beschikken over een ruim zonovergoten terras aan de leefruimte met een prachtig uitzicht. De grote raampartijen in de leefruimte creëren een gevoel van ruimte en vrijheid. Alle appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige, kwalitatieve materialen die het appartement een moderne, luxueuze look geven.

Residentie Seaflower - 14 appartementen

De Residentie Seaflower werd opgetrokken in de jaren ’70. Bij de renovatie werd het gebouw met 14 appartementen gestript tot op de ruwbouw. Na een grondige studie werd het gebouw weer aangekleed met mooie materialen en kreeg de gevel een totale facelift met nieuwe terrassen en gevelbekleding.

Residentie Alisé - 16 appartementen

Residentie Alisé in de Ter duinenlaan te Koksijde is een mooi nieuwbouwproject vlak bij de markt van Koksijde. Bij de oprichting van dit gebouw is aandacht besteed aan zowel de indeling en materialen. Elk appartment is tot in de puntjes afgewerkt.

Renovatie projecten

Planning en opvolging zijn twee bepalende factoren bij elk renovatieproject. Exxite begeleidt u bijalle stappen van hetbouwproces. Voor zowel nieuwbouwprojecten, villabouw als voor kleinere renovaties kan u bij ons terecht.

Villa M

Exxite nam de coordinatie op zich van de inrichting van deze moderne woning. Er werd gestreefd naar een samenhang tussen de interieur inrichting en de strakke architectuur.
 

Villa V

Hier werd gekozen om een bestaande villa uit de jaren ’60 een moderne hedendaagse look te geven. Het dak werd vernieuwd en er werden 2 extra slaapkamers gecreërd.
Er werd veel aandacht besteed aan technieken zoals isolatie en ventilatie.

Villa Z

Na een kleine brand was deze woning aan een grondige renovatie toe. De nieuwe eigenaars hebben Exxite ingeschakeld om de renovatie in goede banen te leiden. Er werd een strikte planning opgesteld en er gebeurde een kritische selectie van de aannemers. Ook bij de materiaalkeuze en het opvolgen van het budget stond Exxite de kopers bij.

Terug naar boven
Sluit menu Exxite