U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Urbanizacion Bahia de Marbella 6 , 29603 Bahia de Marbella
Vraagprijs: € 2.490.000

Omschrijving

Frontline Beach House

EERSTE LIJNS STRAND GERENOVEERD DELUXE HUIS IN BAHÍA DE MARBELLA. Een werkelijk uitstekend huis met uitzicht op zee vanuit de privétuin van 80 m² en vrij panoramisch uitzicht op zee vanaf zowel de eerste verdieping als vanaf het solarium terras. De woning is gelegen in een eersteklas ontwikkeling begaafd met directe toegang tot het strand en betoverende gemeenschappelijke ruimtes, binnen de beroemde Bahía de Marbella, een gemeenschap met de beste stranden in Marbella, 24/7 beveiliging en goed beheer (zowel schoonmaak als beveiliging zijn gecentraliseerde diensten). Verder zijn er strandbars, een 5* Hotel Beach Club, supermarkt op loopafstand en meer.
Op de begane grond vinden we een mooie keuken met luik, een slaapkamer, badkamer en een enorme woonkamer met open haard, aparte eetkamer, deze met toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras en privé tuin. Op de eerste verdieping drie tweepersoonsslaapkamers met badkamers. Twee van de slaapkamers delen nog een ruim terras en de genoemde adembenemende uitzichten. Op de bovenste verdieping is het solarium opnieuw ontworpen om te dienen als barbecue- en eetgedeelte, met een keuken met inbouwapparatuur, eetzaal en nog meer verbluffende uitzichten. Uiteindelijk beschikt het huis over een ruime privé garage met drie plaatsen in het souterrain, waar we ook de was- en opslagruimtes vinden. De renovatie van het pand is uitgevoerd met aandacht voor detail, waarbij gebruik is gemaakt van eersteklas bouwmaterialen langs het interieur en de schil, de glasafsluitingen van het hele huis zorgen voor thermische en geluidsisolatie en besparen op energieverbruik. Last but not least heeft dit pand een enorm verhuur potentieel, het is uitgerust en beschikt over alle licenties en papierwerk die nodig zijn om deze activiteit uit te voeren en een ROI van 3-4% te garanderen met een adequaat korte termijn verhuur beheer. Contacteer ons voor verdere informatie


Kenmerken

Algemeen

Adres:Urbanizacion Bahia de Marbella 6
Bahia de Marbella
Referentie:TK/R4228042
Vraagprijs:€ 2.490.000
Type:Excl villa
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Kust
Bewoonbare opp.:277 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:4
WC:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Half-open keuken, Ingericht met toestellen
Kelder:Ja
Tuin:80 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Garage:1 (3 plaatsen)
Garage Types:Garagebox

Comfort

Airco:Ja
Alarm:Ja
Zwembad:Ja

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Exxite